Начало | За нас | Дайджест ВИКОНИКА | Контакти

Астро-
нумерологична
прогноза
за
невръстно детенце:
Какъв по-хубав подарък
за неговата майка?!
0898 29 79 16
Юлиана Ликова, Стихотворения
НАЧАЛО
Иван ВУКАДИНОВ

Индивидуални уроци по МАТЕМАТИКА

За подготовка на ученици от 1 до 12 клас,
за подготовка за прием в гимназия и за зрелостен изпит,
за подготовка на кандидат-студенти и студенти
10 лв/учебен час
0888 736 259
Ремонт
на кинескопни
ТЕЛЕВИЗОРИ
по ДОМОВЕТЕ (София):
0888 660 579

Кореспонденция: или чрез формата за обратна връзка

Агенция ВИКОНИКА
вече не работи като трудов посредник
по смисъла на Закона за насърчаване на заетостта.

На страницата "Надомна работа" (която временно е недостъпна, за да бъде преработена) ще предлагаме други възможности за осигуряване на доход, с използване само на собствения компютър, без каквито и да било предварителни плащания и без необходимост от излизане от дома.


ЗЛАТНОТО СЪЗВЕЗДИЕ
на Агенция
ВИКОНИКА

Това НЕ е място за обичайния взаимноизгоден обмен на банери и линкове. Тук ние представяме едностранно хора и компании, които са заслужили нашата признателност и благодарност, но поради различни причини ни е трудно да ги изразим достатъчно адекватно. Хора с горещи сърца и златни ръце, за които сме сигурни, че се отнасят към всеки друг така, както и към нас, затова чистосърдечно можем да ги препоръчаме на всеки свой приятел.
"Златното съзвездие" не е класация, а вечно незавършен албум - Лауреати на Първото Място!

ИСТИНСКАТА оптика?
Tя е на "Петте кюшета":
FOS
Да видите какво значи истинско обслужване!
FOS на ''Петте кюшета''
(на тролейбусната спирка за към "Руски паметник")

Сергей Иванов
Ако имате проблеми с компютърния хардуер, или Ви е необходим човек, който да подготви децата Ви за изпити по физика и математика, или ако Ви е нужна консултация по възобновяеми източници на енергия - все това е Вашият човек!
Сергей във Facebook

Радослава Спасова
Ако Ви трябва учител по английски за Вашите деца - това е човекът! Ако Ви трябва учител за Вас самите - пак е тя!

Александра и Калин Иванови
Ако НЯМАТЕ нужда от физиотерапия, измислете си я! Вземете си направление и идете в Медицински център "Младост - Мед1". Ще попаднете на място, уютно и топло като собствения Ви дом, при слънчеви хора, които ще се грижат за Вас като че сте част от тяхното семейство. Най-красивото семейство!
Сашка във Facebook
Центърът работи със Здравната каса и се намира в непосредствена близост
до североизточния изход
на Метростанция "Младост 1"

Яфа Аврамова
Един много специален за нас - и не само за нас! - Човек.
Благодарим ти!

Иван Вукадинов / Ivan Vukadinov - The Artist!
Иван Вукадинов
Още един много, ама МНОГО специален човек! Човек, който не си дава дори един ден почивка и не спира да твори. Шедьоври! Благодарим ти, да си още много години жив, здрав и продуктивен!

Лора Ликова
Лицето на The Smith-Kettlewell Eye Research Institute в Сан Франциско! Погледнете сайта на този световен институт, без да е нужно да влизате навътре (ако докоснете с мишката снимката на мозъка, тя ще се промени - вижте сами...)! И ще разберете защо толкова се гордеем с Лора, но това ще е само повърхностен бегъл поглед на лаици. Научният свят знае много повече! Лорче, бъди и занапред все така енергична и успешна, но мисли повече и за самата себе си!

Доктор Митко Маринов
Човекът, който много години вече отваря нашите очи. Лекарят! Не даваме контакт с д-р Маринов, защото бездруго е претоварен.

Борис Маринов
Още един човек, който отваря очите ни, в по-особен смисъл. Ако Ви трябва врата или искате да си смените дограмата, потърсете го и няма да сбъркате.

А за съвет по МLМ или за интернет-бизнес първо на Борко се обадете!

Стеди Сервиз ЕООД
Ако Ви трябва нов касов апарат или гаранционен сервиз, или сервиз с ГАРАНЦИЯ и... усмивка - това е, не му мислете повече!

Румяна Карадимчева
Човекът-музика! "Виждаме" я почти всеки ден по радиото. Никой друг музикант, бил той композитор или изпълнител, не е в състояние да ни напълни душите така пълноценно, както нейния топъл глас, нейните неделни фантазии и нейната "Вива ла Музика"!

(Ако някой от вас, приятели, има причина да е недоволен от нещо в представянето, което направихме, без да ви питаме, нека ни се обади, за да го коригираме или допълним! С удоволствие бихме поставили и Ваши снимки и линкове към Ваши сайтове.)

ViQonica Agency logo
© 2002-2016, ViQonica Agency 40297 / 1107 / 3.00
Last updated on 14.9.2016. All rights reserved